Aktuellt

Scandinavian Mixed

Scandinavian Mixed till Vallda nästa år

Vi har nu den stora glädjen att få presentera Vallda Golf & Country Club som värdbana för Scandinavian Mixed den 10-13 juni 2021. Vi är både stolta och glada över att då få välkomna både spelare, besökare, funktionärer och Europas golfintresserade till oss. Det blir första gången som tävlingen kommer att spelas i sitt nya format där damer och herrar från European Tour samt Ladies European Tour ställs mot varandra i ett mixed-upplägg med spel om en och samma segertrofé. Henrik Stenson och Annika Sörenstam kommer vara värdpar för tävlingen. 

"Vi är mycket glada över att Vallda Golf & Country Club står som värd för Scandinavian Mixed 2021", säger, den elva-faldige European Tour vinnaren, Henrik Stenson i en kommentar. ”Jag spelade banan för några veckor sedan och jag är säker på att den kommer att erbjuda ett utmanande test för mig och de andra deltagarna som ska tävla mot varandra om titeln nästa år."

Scandinavian Mixed Hosted by Henrik och Annika är ett European Tour-ägt evenemang och marknadsförs i samarbete med We Do Sports Europe AB i Sverige.
Mer information om tävlingen och biljettsläpp finns på scandinavianmixed.se 
.
Scandinavian Mixed Hosted by Henrik och Annika är ett European Tour-ägt evenemang och marknadsförs i samarbete med We Do Sports Europe AB i Sverige.
Mer information om tävling, biljettsläpp och finns på scandinavianmixed.se 
Funtionärer
Ni som är medlemmar i Vallda Golf & Country Club har möjlighet att delta som funktionärer under Scandinavian Mixed. För intresseanmälan kontakta Bengt Ericsson via mail på bengte01@hotmail.com
.