Äta

Veckans lunchmeny

v 32

Måndag 3 augusti

Örtrostad kalvcuvette med rosmarin/rödvinsås, potatispuré med olivolja och parmesan. Broccoli och rostad mandel.

Dagens fångst med skaldjursås, betor och rotselleri, krossad färskpotatis med smörstekt taggsvamp. 

Vi serverar även veckans sallad, veckans vegetariska, räksmörgås, fisksoppa samt köttbullar.

Tisdag 4 augusti

Kantarell och baconfyllda fläskrulader. Gräddsky, persiljepotatis, pressgurka och lingon.

Dagens fångst med gräslöksmörsås, dillglaserade morötter, krossad färskpotatis, hackade räkor och ägg.

Vi serverar även veckans sallad, veckans vegetariska, räksmörgås, fisksoppa samt köttbullar.

Onsdag 5 augusti

Helstekt kotlettrad med äppelcidersås, rostad potatis och pepparrot, baconrostade bönor.

Dagens fångst med rotselleri och potatispuré, smörstekt sommarsvamp, brynt citronsmör, körvel och gröna ärtor.

Vi serverar även veckans sallad, veckans vegetariska, räksmörgås, fisksoppa samt köttbullar.

Torsdag 6 augusti

Coq au vin med potatispuré.

Dagens fångst med brynt smörvinegrette, rostade betor, potatispuré, rökt smetanakräm, friterad kapris.

Vi serverar även veckans sallad, veckans vegetariska, räksmörgås, fisksoppa samt köttbullar.

Fredag 7 augusti

Långbakad lammbog i rödvin och ängsörter, potatispuré, rostad morot, ärt och myntakross .

Dagens fångst Bourguignon ( vitvinsås, vinägerrostad sidfläsk, morot, champinjoner och smålökar) färskpotatis.

Vi serverar även veckans sallad, veckans vegetariska, räksmörgås, fisksoppa samt köttbullar.

Lördag 8 augusti

I dag serverar vi helgmeny, ring 0300 404010 för mer info. 

Söndag 9 augusti

I dag serverar vi helgmeny, ring 0300 404010 för mer info. 

Välkomna

Önskar Ingrid och Ingemar Lyxell med personal

Boka bord på telefon
0300 40 40 10