Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
köket öppet 11:30-15

V.17

Måndag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med kummin & aquavit, krossad färskpotatis, gubbröra, fänkåls crudité med dill & citron, ärtor & morot.
  • Ramslökskorv med gräddkokt spetskål med senap, färskpotatis med persilja, sallad på syrad lök & spenat.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst med brynt dillsmör, färskpotatis, sallad på silverlök, spenat & champinjoner, citronbräserad fänkål.
  • Pankopanerad kyckling med currysås, mango chutney, chilipicklad gurka & rödlök samt vitlöksstekt broccoli & sesamrostat ris.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst med smörad misobuljong, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar & koriander, ingefära & limemajonnäs.
  • Lammfärsbiffar med rostad potatis, rosmarinsky, bakad lök samt honungsrostad fetaost, sallad på spenat & citron.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med ramslöksrisotto, vitlöksrostad zucchini & broccoli, smörad tomatsky, ruccola & parmesan.
  • Läggklubba med pepparotsvelouté, smörkokta rotfrukter, krossad potatis med kummin & surkål.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar, smörslungad färskpotatis, kumminglaserad morot, sallad på krasse, dill & rädisor.
  • Örtrostad lammrostbiff, rödvinssås med belugalinser, vitlöksrostad palsternacka, rostad färskpotatis sallad på isad lök & persilja.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med blomkål, sallad på räkor, dill, citron & gräslök, smörkokt kålrabbi, dillstompad färskpotatis.
  • Nattbakad oxkind, tryffelpotatispuré, rödvinssås med puylinser, rostad vitlöksaioli, sallad på isad lök & persilja.
  • Krämig blomkål & sparrissoppa med sotad kål, svarta linser, smörstekt bröd med örtfärskost samt crudité på blomkål, spenat & citron.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross