Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY

V.16

Måndag

  • Dagens fångst med räkor, hackat ägg, brynt smör och dillslungad potatis.
  • Helstekt karré med bakat äpple, äppelmos, kålsallad med russin, cidervelouté och potatispuré.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst med vitvinssås, morotsvariation, rädisor och kokt potatis.
  • Biff á la lindström, brynt smör med rödbetor, isad silverlök, persilja och potatispuré.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst med skarpsås, fänkålscrudité, kokt potatis, ärtor och dill.
  • Långbakad fläsksida med linser, champinjoner, lök, rödvinssås och potatispuré.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med äggsås, spetskålsallad, rädisor, kokt potatis och aioli.
  • Yoghurtmarinerat panerat kycklinglår med stekt pak choi, sötsur sås och basmatiris.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås med rödbetor, picklade betor, fälkålscrudité, potatis och fetaost.
  • Långbakad oxkind, tryffelmajonnäs, rödvinssås, stekt svamp, pepparrot och potatispuré.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst med krämig räksallad, bakat ägg, brynt smör med citron och potatispuré.
  • Rostbiff med smörad kalvsky, kaprismajonnäs, bakad tomat, friterad kapris och bakad tomat.
  • Gnocchi med ärtor, bondbönor, vårlök, gräslök, citronvelouté och salviaolja.
  • Krämig asiatisk fisk & skaldjurssoppa med kokosgrädde, limeblad, ingefära, citrongräs, krutonger & ingefäramajonnäs.
  • Sallad med varmrökt lax, bulgur, ramslöksmajonnäs, polkabetor, rädisor, morot & rostade frön.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross