Medlem

Medlemskap

Medlemskap i Vallda Golf & Country Club

Som medlem på Vallda Golf & Country Club har du stor möjlighet att förbättra ditt golfspel. Förutom att spela på en klassisk hedbana med modern tappning som rankas som en av de bästa i landet, finns det ett stort träningsområde tillägnad endast våra medlemmar. Du har även tillgång till padel, samt har möjlighet att spela tennis på området i samarbete med Vallda Tennis. 

I dagsläget är vi ca 900 medlemmar på Vallda Golf & Country Club. 

Aktieägare i Vallda Golf AB erhåller:
 • Obegränsat spel på Vallda Golf & Country Club mot årligt erläggande av spelrättsavgift
 • Fri tillgång till padelbana (1 bokning åt gången)
 • Fri tillgång till närspelsområdet (endast för medlemmar)
 • Rabatterad greenfee för din gäst
 • Möjlighet till juniormedlemskap för medlemmars barn och barnbarn
 • Medlemskap i Svenska Golfförbundet
 • 10 % rabatt på Vallda-märkta produkter i golfshopen
 • Fri tillgång till vagn
 • Köpa 3 rabatterade greenfeecheckar (kampanj april)
 • Köpa rangekort till förmånligt pris (kampanj april)
 • Möjlighet att köpa ett värdekort hos restaurang Lyxells (kampanj i april)
Medlemsförmåner 2021:
 • Gäst till medlem erhåller 200 kr i rabatt på greenfee (gäller en gäst). För juniorgäst, 100 kr rabatt.
 • 10% rabatt på Vallda-märkta produkter.
 • Fri tillgång till golfvagn
 • 50% rabatt på greenfee på Barsebäck Golf & Sports Club.
 • Hotellsamarbeten:
  • 15% rabatt på dagspriset för övernattning på Radision Blu Riverside Hotel.
  • 15% rabatt på dagspriset för övernattning på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang.
  • 25% rabatt (på ordinarie pris) på Elite Hotels båda hotell i Göteborg: Elite Park Avenue och Elite Plaza samt på Elites hotell i Malmö och Lund.

Notera: samtliga övernattningserbjudanden bokas genom kontakt med respektive hotell.

Hur blir man medlem i Vallda Golf & Country Club?


Genom att teckna en B-aktie i Vallda Golf AB blir du medlem i Vallda Golf & Country Club. Aktien kan förvärvas av juridisk eller fysisk person och är personlig. En juridisk person som äger en aktie i Vallda Golf AB har rätt att utse en fysisk spelrättsinnehavare. Samtliga spelrättsinnehavare får, genom att betala den årliga spelrättsavgiften, ett fullvärdigt medlemskap i Vallda Golf & Country Club och tillgång till hela golfanläggningen. Vi har idag 900 medlemmar.

Avgifter för spelrätter 2021

Spelrättsavgiften är 8 990 kronor inkl. moms. För juniorer upp till 10 år är avgiften 1 100 kr, för juniorer mellan 11 och 16 år 2 650 kr och från det år som en junior fyller 17 är avgiften 3 250 kr.

Aktieägare i Vallda Golf & Country Club är förpliktigade till att betala den årliga spelrättsavgiften. Vallda Golf & Country Club tillämpar inte passivt medlemskap.

Hyr en spelrätt

I dagsläget är våra medlemskap fulltecknade, men vi förmedlar uthyrning av ett begränsat antal spelrätter för aktieägares räkning. Pris inklusive allt är 13 000 kr för 2021. Du kan mejla kansli@valldagolf.se om du är intresserad.

Till dig som redan hyr en spelrätt och önskar hyra även nästkommande år, vänligen hör av dig till oss. Hyra av spelrätt förlängs ej per automatik utan ”sägs upp” om vi inte hör något annat.

Låt dina barn och barnbarn spela

Barn och/eller barnbarn till våra medlemmar har möjlighet att vara juniormedlem utan eget aktieinnehav. De får också vara med i vår juniorträning till och med 21 års ålder. 

Kontakta kansli@valldagolf.se för mer information om medlemskap samt för information om aktieköp.

Aktieförsäljningsprocess

Aktieägare ansvarar själva för sin försäljning av aktie/spelrätt i Vallda Golf AB. Kontakta kansli@valldagolf.se för mer information om hur du går tillväga vid en försäljning.

Vid försäljning av aktie ska en aktieförsäljningsblankett fyllas i och skrivas under av säljaren. Blanketten får du genom att mejla till receptionen på kansli@valldagolf.se alternativt hämtar ut den i receptionen.

Spelrättsavgiften ingår ej i köpeskillingen, det vill säga säljarens eventuellt betalda spelrättsavgift överlåts ej till köparen. Vid försäljning av aktie i Vallda Golf AB efter 15 juli betalar köparen halva spelrättsavgiften för resterande säsong. OBS säljarens spelrättsavgift återbetalas ej.

Fakturering

Spelrättsavgiften faktureras i början av varje år. Spelrättsavgiften ska betalas in till Vallda Golf AB till angivet bankgiro på fakturan. OBS viktigt att ni betalar fakturan till rätt bankgiro för att vi ska kunna aktivera er som medlemmar.

Bagskåp och vagnplatser faktureras efter spelrättsavgifterna via bolaget Deer Mountain Golf AB.

Faktureringen sker via Fortnox Finans och levereras via mejl. För att säkerställa att framtida fakturor inte hamnar i skräpposten vänligen godkänn följande mejladress:
no-reply.minfaktura@fortnox.se. Du kan godkänna mejladressen genom att gå in på dina mejlinställningar och godkänna mejladressen som en betrodd domän, alternativt skapa en kontakt som är kopplad till Fortnox.