Medlem

Tävlingar

Tävlingar

Under varje säsong arrangerar vi flera tävlingar. Våra medlemmar representerar också klubben på en rad andra tävlingar. Vill du ha koll på vad som är aktuellt så hittar du alla tävlingar här.

Detta gäller vid klubbtävlingar på Vallda Golf & Country Club

Vi följer rekommendationer och riktlinjer från både Svenska Golfförbundet samt Folkhälsomyndigheten och vill med denna information uppmärksamma medlemmar och spelare på de tillfälliga förhållningsregler som Vallda Golf & Country Club satt upp. Informationen är viktig för att tillsammans kunna skapa en trygg och härlig miljö, allt för vår allas hälsas skull. 

Det råder tävlingsförbud fram till och med den 16 maj 2021. Information uppdateras varje måndag från Svenska Golfförbundet.

Inför tävlingsstart gäller följande:

  • ankomma till klubben max en timme före sin starttid

  • lämna klubben senast en timme efter avslutad rond

  • undvika att använda anläggningens omklädningsrum.

Utöver ovan tävlingsbestämmelser så har vi även satt upp följande tillfälliga förhållningsregler för att minska ärende och köbildning vid receptionen.

- Anmäl ditt tävlingsdeltagande via MinGolf
- Scorekort för dam/herrgolf hämtas i klubbhusets entré. Vid övriga tävlingar hämtas scorekort i receptionen
- Var och en skriver sitt eget scorekort och kontrolläser med markör efter avslutat spel, ange markör på kortet.
- Scorekort lämnas in via brevlådan.
- Tävlingsledningen registrerar resultatet senast kl.18.00 dagen efter aktuell speldag för herr respektive damgolf.

Och självklart - känner du dig inte frisk, delta inte i tävling eller träning och vänligen avbryt spel om det skulle uppstå sjukdomskänsla under påbörjad golfrunda.

Vänligen respektera uppsatta anvisningar och ta även del av de tillfälliga lokala reglerna som vi sedan tidigare har satt upp. Dessa finns på anslagstavlan före första tee. Samtliga åtgärder syftar till att förhindra eventuell smittspridning av Covid-19.