Menu

Slå som en världsstjärna

Emil Rosberg är klubbens pro som har spelat golf i hela sitt liv. Fram till att Emil var arton satsade han hundra procent på att bli världens bästa golfare. Där och då bytte Emil inriktning med fullt fokus på att slå längst i världen.

”Jag har alltid tyckt att det har varit kul att dela med mig av min kunskap inom golf och gillar att se när folk lyckas att nå sina mål”

Emil Rosberg, Club Professional

På bara några år har Emil vunnit åtta tävlingar på den internationella Long Drivetouren och tagit hem ett VM-brons i Oklahoma USA 2019. För Emils del handlar det om slag på 400 meter. Ett handicap på +3,1 visar också att han håller högsta klass på en artonhålsbana. 

Emil började utbilda sig till PGA tränare 2018. Nästa år är han klar med PGA:s utbildning HTU (Högre tränarutbildningen). Förra året anlitades Emil som en av de första svenska föreläsarna på PGA Summit, en konferens för alla svenska Pro:s, där han bland annat pratade om klubbhastighet.

Emil om banan: ”Det är en väldigt fin bana, den är tacksam och förlåtande att spela på när ruffen är nerklippt och det inte blåser för mycket. Om däremot ruffen är hög och det blåser mycket är den väldigt utmanande. Därför är det också svårt att ge konkreta råd om hur man ska spela banan på bästa sätt. Men det finns ställen du inte vill ligga på om du ska kunna lägga bollen nära flaggan.”

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980
Köpevillkor
Personuppgiftspolicy
Fraktpolicy

Producerad av Gomér Advertising.

cross