Spela

Padel och tennis

Boka Padel via Matchi

Vi har en padelbana som du kan hyra för 300 kr/timmen. Är du aktieägare i klubben kan du spela gratis en timme varje dag tillsammans med tre gäster. Bokar du fler timmar kostar det 300 kr/person. Du bokar och betalar på matchi.se.

Innan du som är medlem kan spela gratis ska du registrera dig på matchi.se/registration. Därefter ringer du vår reception på 0300-40 40 00 eller mejlar kansli@valldagolf.se för att bli registrerad som medlem med en timmes fritt spel varje dag. Eftersom banan är så populär kan du bara boka en fri timme åt gången. När du har använt den tiden kan du boka igen. Vill du boka fler tider betalar du ordinarie pris 300 kr/timme. På så sätt får alla medlemmar möjlighet att boka.
Vid spel på padelbanan, parkera på den stora parkeringen! Det är därmed förbjudet för padelspelare att parkera runt padelbanan eller på tennisbanornas parkering.
Tack på förhand!

Banhyra: 300kr/timme. (Bokar du av senare än 6 timmar innan dras hela beloppet)
Rackethyra: 50kr/timme. (Finns att hyra under receptionens öppettider) 

OBS! PADELBANAN HAR EJ BELYSNING.

Omklädningsrummen är öppna 07.00-22.30

 

Boka Tennis via Matchi

Tack vare vårt samarbete med Vallda Tennis kan du boka tennistider på fyra fina grusbanor. Boka gör du via Matchi här

Vill du spela fritt under hela säsongen kostar det 1 000 kronor. Avgiften kan du dra av som friskvårdsbidrag. Hör av dig till oss på info@valldatennis.se så hjälper vi dig.

Tennislektioner
Vill du boka tennistränare eller har andra frågor om tennis ringer du Vallda Tennisklubb på 0300–20000 eller mejlar info@valldatennis.se Läs mer på valldatennis.se