Dagens fångst, vitvinsvelouté smaksatt med parmesan, örtslungad färskpotatis, rostad broccoli och tomat, majonnäs med vitlök, sardeller och kapris.
Getfärsbiffar från Rompens Gård i Lerkil, rostad potatis, ratatouille, sallad på ruccola, fänkål, citron och rostad fetaost.
Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Onsdag
Dagens fångst, brynt smör med rödbetor, kapris och rökt sidfläsk, dillslungad färskpotatis, kumminglaserade gulbetor, pepparrotssmetana, dill och krasse.
Lammgryta med svarta oliver, lök, tomat och paprika, pilaffris, yoghurt med gurka och persilja, isad lök.
Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Torsdag
Dagens fångst, smörad tomatsky, krossad färskpotatis med parmesan, rouille och surdegskrutonger, confitbakad fänkål.
Kycklingfilé med ädelostsås, örtrostad potatis, sallad på blekselleri, päron och valnötter, bakad palsternacka, persilja och hyvlad lök.
Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Fredag
Dagens fångst, skummig vitvinssås med ramslök och körvel, örtglaserad färskpotatis, ljummen ragu på kålrabbi och ärtor, sallad på räkor, dill och rädisor.
Nattbakad oxkind bourguignon, rödvinsås med sidfläsk, svamp och smålök. Serveras med tryffelpotatispuré, rostade rotfrukter, persiljeaioli, sallad på isad lök och örter.
Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Lördag och Söndag
Dagens fångst, vitvinssås med dill och kummin, skagenröra på kräftor och krabba, krossad färskpotatis, citronglaserad gul morot, sallad på körvel, krasse och dill.
Nattbakad griskind, rödvinssås med puylinser, rostad rotselleri, färskpotatis, aioli på confiterad vitlök, picklad rödlök och persilja.
Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.
VARMT VÄLKOMNA
Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.