Menu

Restaurang Vallda


V.14

Tisdag

  • Dagens fångst, vitvinsvelouté smaksatt med parmesan, örtslungad färskpotatis, rostad broccoli och tomat, majonnäs med vitlök, sardeller och kapris.
  • Getfärsbiffar från Rompens Gård i Lerkil, rostad potatis, ratatouille, sallad på ruccola, fänkål, citron och rostad fetaost.
  • Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, brynt smör med rödbetor, kapris och rökt sidfläsk, dillslungad färskpotatis, kumminglaserade gulbetor, pepparrotssmetana, dill och krasse.
  • Lammgryta med svarta oliver, lök, tomat och paprika, pilaffris, yoghurt med gurka och persilja, isad lök.
  • Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, smörad tomatsky, krossad färskpotatis med parmesan, rouille och surdegskrutonger, confitbakad fänkål.
  • Kycklingfilé med ädelostsås, örtrostad potatis, sallad på blekselleri, päron och valnötter, bakad palsternacka, persilja och hyvlad lök.
  • Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, skummig vitvinssås med ramslök och körvel, örtglaserad färskpotatis, ljummen ragu på kålrabbi och ärtor, sallad på räkor, dill och rädisor.
  • Nattbakad oxkind bourguignon, rödvinsås med sidfläsk, svamp och smålök. Serveras med tryffelpotatispuré, rostade rotfrukter, persiljeaioli, sallad på isad lök och örter.
  • Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, vitvinssås med dill och kummin, skagenröra på kräftor och krabba, krossad färskpotatis, citronglaserad gul morot, sallad på körvel, krasse och dill.
  • Nattbakad griskind, rödvinssås med puylinser, rostad rotselleri, färskpotatis, aioli på confiterad vitlök, picklad rödlök och persilja.
  • Gochujang glaserad morot, beurre blanc smaksatt med ingefära, sesampotatis, sallad på sticklök, böngroddar, koriander och rostad lök, yuzu och sojamajonnäs.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.

VARMT VÄLKOMNA

Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway. 
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross