Menu

Konferens

En konferens på Vallda Golf & Country Club bjuder på många möjligheter.

Vallda Golf & Country Club erbjuder utmärkta mötesmöjligheter och färdiga konferenspaket för de små till medelstora sällskapen -med golfrunda, eller kanske rent av utan. Hela anläggningen på Vallda G&CC erbjuder en skön atmosfär och uppmärksam service. Konferensrummet är trivsamt och upplevelsen hos Restaurang Vallda är en ren njutning för både ögon och gomsegel.
I pauser och efter avslutade möten välkomnas ni alltid av den mysiga loungen.

Vår fantastiska Inlandslinks erbjuder en spännande och rolig golfsamvaro utanför konferensbordet och den underbara naturen runt om hela anläggningen, skänker både rekreation och stimulans för alla sinnen.

Självklart måste man inte spela golf för att njuta av en konferens eller ett mötesupplägg på Vallda Golf & Country Club. Men varför inte kombinera konferenssysslorna med en golfrunda på en av Sveriges bästa banor, en padelturnering eller kanske med en god provning av något slag.

Som konferensgäst kan ni hyra Vallda G&CC egen padelbana och har möjlighet att spela tennis genom “Vallda Tennis”. På Vallda G&CC är allt perfekt upplagt för härlig och stärkande teambuilding.

En konferens kan vara endast över dagen eller omfatta övernattning. Då rekommenderar vi gärna våra hotellsamarbetspartners för en trevlig övernattning.

Välkommen att höra av dig till oss med dina idéer, så kommer vi tillsammans fram till en skräddarsydd paketlösning som passar just er konferens, eller ert möte över dagen.

Mejla dina önskemål till kansli@valldagolf.se eller ring oss på +46 300 40 40 00

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross