Menu

Träning

Driving Rangen – Base Camp för golfaren!

Vår Driving Range är uppskattad både för uppvärmning inför golfrundan och för en mer fokuserad träning. Timmarna på Driving Rangen är väl investerad tid när du vill utveckla din golf. Slå några bollar så ofta du kan. Det kommer att ge resultat. Rangen är öppen från gryningen samtliga dagar under säsong, undantaget torsdagar, då rangen öppnar kl. 09.00 pga klippning av rangen. Du får ut bollar genom att ladda på ett rangekort i receptionen, alternativt ladda på det direkt i bollautomaten. Det går även bra att betala med Swish direkt i bollautomaten, alternativt köpa en biljett i receptionen (istället för poletter).

Upptäck Vallda G&CC alla träningsmöjligheter

På Vallda G&CC kan du förutom att träna på driving rangen också träna upp din golf, eller finputsa din teknik genom att träna på wedge-området (endast för spelrättsinnehavare), på puttinggreen, eller i vår träningsstudio där du kan få din sving analyserad med den senaste tekniken. En osviklig väg till bättre golf är att också ta några lektioner ibland och justera tekniken med våra kunniga Pron. De hjälper dig att utveckla din strategiska förmåga, ditt närspel och dina långa slag.

Custom fitting – ytterligare en väg till bättre golf

I vår träningsstudio är det även möjligt att köra Custom Fitting med Pro-expertis och samtidigt få chansen att testa nya klubbor från Callaway och Titleist. Går du i tankarna att köpa nya klubbor är du välkommen att kontakta vår Pro Caroline, så hjälper hon dig med Custom Fitting - att prova ut klubbor som passar just dig och din sving.

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross