Menu

Veckans Lunchmeny
11:30-14:30

V.6

Måndag

  • Stängt

Tisdag

  • Pocherad dagens fångst med havtornssås, krossad potatis med honung & schalottenlök, saffransbakad palsternacka.
  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, lingon & pressgurka.
  • Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, svamp. Serveras med en ricotta & parmesankräm, mandelsallad.
  • Sydfransk fisksoppa med räkor, rouille & krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Onsdag

  • Pocherad dagens fångst med vitvinssås, dill, hackat ägg, räkor, kokt potatis. Sallad på morot & körvel.
  • Indisk kyckling med kardemumma, citron ris, chutney, rostade cashewnötter och kryddstekt libabröd.
  • Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, svamp. Serveras med en ricotta & parmesankräm, mandelsallad.
  • Sydfransk fisksoppa med räkor, rouille & krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Torsdag

  • Pocherad dagens fångst med Sandefjordsås, rökt kaviar, dill, smörslungad amandinepotatis. Serveras med en syrlig blomkål & grönkålssallad.
  • Pannbiff med porterglaserad löksky, saltgurka, rårörda lingon & potatispuré.
  • Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, svamp. Serveras med en ricotta & parmesankräm, mandelsallad.
  • Sydfransk fisksoppa med räkor, rouille & krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Fredag

  • Stekt dagens fångst, brynt smör smaksatt med rödbeta, kapris och gräslök. Serveras med dillslungad potatis, syrad fänkålsallad, getostcremé.
  • Flankstek från Dalsjöfors med salsa på bönor, majs, tomat, koriander. Rökig tomat och ancho mole, bakad potatis, avokado & grönärtskräm.
  • Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, svamp. Serveras med en ricotta & parmesankräm, mandelsallad.
  • Sydfransk fisksoppa med räkor, rouille & krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Pocherad dagens fångst med rostad tomatsås, akvavit, bakad lök, fetaost samt timjanpotatis.
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rotfruktsstomp, vallda senap, morot & krassesallad.
  • Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, svamp. Serveras med en ricotta & parmesankräm, mandelsallad.
  • Sydfransk fisksoppa med räkor, rouille & krutong.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

VARMT VÄLKOMNA

Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10

eller via onlinebokning.
Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

ONLINEBOKNING

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980
Köpevillkor
Personuppgiftspolicy
Fraktpolicy

Producerad av Gomér Advertising.

cross