Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
köket öppet 11:30-15

V.22

Måndag

  • Dagens fångst, vitvinssås med ramslök, ljummen sallad med blomkål & rädisor, färskpotatis, räkor, dill & krasse.
  • Ramslökskorv, senapsstuvad spetskål, örtstompad potatis, sallad på morot & persilja.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst med saffransveloute, tomatglaserad färskpotatis, sallad på spenat & hyvlad fänkål, rostad broccoli.
  • Biff Stroganoff med champinjoner, smålök, vodkasmetana, persiljeslungad färskpotatis, saltgurka, sallad på isad lök & persilja.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst med smörad tomatbuljong, rostad zucchini & aubergine, färskpotatis med fänkål, tapenade, ruccola & parmesan.
  • Örtstekt kyckling med dragonveloute, löksauterade bönor, rostad färskpotatis, körvelsallad.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, brynt smör med kapris, sidfläsk & rödbetor, dillslungad färskpotatis, rostad kumminsmetana, crudité på fänkål & citron.
  • Färsbiff med grönpepparsås, potatispuré, svartvinbärsgelé, rostad morot & persilja.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med vit sparris, tångkaviar, dillslungad färskpotatis, puré på gröna ärtor, smörkokt kålrabbi, dill & krasse.
  • Nattbakad läggklubba, potatispuré med rostad vitlök & persilja, rostad rotselleri, rödvinssås smaksatt med rostad tomat & anchochili.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst, champagnesås med stenbitsrom, citronglaserad morot, dillslungad färskpotatis, sallad på dill, krasse & räkor.
  • Örtstekt lammrostbiff, rostad potatis, rödvinssås med rosmarin & linser, örtmajonnäs, bakad tomat, lök & blekselleri, isad lök & persilja.
  • Vitlöksrostad hel blomkål, stekta kikärtor med aleppopeppar, myntayoghurt, sallad på fänkål, persilja & silverlök.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Caesarsallad med örtstekt kyckling, bacon, romansallad, picklad rödlök, tomat, krutonger & parmesan.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross