Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
Lunch SERVERAS 11:30-15
FIKA 08-18

V.30

Måndag

  • Dagens fångst med rostad paprikasås, krossad färskpotatis med dill & kallpressad olivolja, rostad zucchini & aubergine, ruccola & parmesan.
  • Kryddbakad karré med grönpepparsås, rostad potatis, örtrostade rotfrukter, sallad på morot & körvel.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, smörad tomatsky med kapris & basilika, rostad zucchini, ruccola, citron & parmesan, tapenade.
  • Isterband med kryddinlagda rödbetor, dillstuvad potatis, Valldasenap, persilja & lök.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med ramslök, dillslungad färskpotatis, blomkål & ärtor, sallad på körvel & dill.
  • Gochujang bakad fläskkarré med sesampotatis, ingefärsstekt paksoi & broccoli, böngroddar & koriander.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med fetaost, krossad potatis med kummin, rostade tomater, paprika & lök, spenat & citronsallad.
  • Örtrostad kyckling steak, rostad potatis, tzatziki på äpple & gurka, ratatouille.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås med kantareller, smörkokt kålrabbi, krossad potatis med Västerbottensost, sallad på spenat, dill & krasse.
  • Nattbakad läggklubba, rödvinssås med linser, rostad morot, potatispuré smaksatt med palsternacka & vitlök, örtmajonnäs, sallad på lök & persilja.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med saffran, smörkokt blomkål, dillslungad färskpotatis, crúdite på fänkål, tomat & citron.
  • Nattbakad högrev, rostad vitlökssky, persiljetrostad rotselleri, sallad på isad fänkål & körvel, bakad potatis med tomat & örtsmör.
  • Bakad kålrot med kantarellsås, krossad potatis med kummin, pressgurka, sallad på spenat, lök & citron, saltrostade frön.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Sallad med varmrökt lax, dillkräm, bulgur, saltrostade frön & bakade betor, isad morot & rädisor, tomat, gurka, spenat & romansallad.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross