Menu

Restaurang Vallda

Veckans Lunchmeny

Öppet alla dagar 11:30-15:00

V.16

Måndag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med rödbetor och kummin, krossad potatis med dill och kallpressad rapsolja, smörkokta gulbetor, sallad på körvel och fänkål.
  • Örtstekt kycklingfilé med dragonvelouté, rostad färskpotatis, citronglaserade primörer, sallad på örter och isad lök.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, brynt smör med ansjovis, dillslungad färskpotatis, ångad blomkål, sallad på ägg, räkor och pepparrot.
  • Gochujang glaserad fläsksida, ris med rostad sesam och lök, smörad sojasky, bakad spetskål, chilipicklad gurka och koriander, limemajonnäs.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med ramslök, smörkokt kålrabbi, krossad potatis med västerbottensost, sallad på dill och krasse.
  • Kalvfärsbiffar med tomat och svarta oliver, tomatsky med kapris, rostad potatis, ragu på zucchini, aubergine och paprika, sallad på ruccola och rostad fetaost.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Skärtorsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med forellrom, färskpotatis med spenat och rostad fänkål, ångad blomkål och grön sparris, sallad på räkor, dill och krasse.
  • Kalvrostbiff med sötsyrlig dillsky, persiljeslungad potatis, picklad gurka, smörkokt morot, isad lök och körvel.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Långfredag

  • Dagens fångst med skaldjursvelouté, dillslungad färskpotatis, smörkokt majrova, blomkålskräm, sallad på kräftor, dill och sockerärtor.
  • Helstekt svensk lammentrecôte, rödvinsås med rostad vitlök och rosmarin, bakad potatis, ramslöksmajonnäs, saltbakade betor, sallad på persilja och lök.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag - Lunchstängt

Café 09-14 med smörgåsar och bakelser

Söndag påskdagen och Måndag annandag påsk

  • Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar och dill, krossad potatis med blomkål, ångad romanesco och blomkål, sallad på rädisor, räkor och körvel.
  • Örtstekt majskycklingfilé, champangevelouté smaksatt med ramslök, puré på gul morot, persiljeglaserad potatis, gulbetor och grön sparris.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan. Alla rätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.

VARMT VÄLKOMNA


Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross