Menu

Restaurang Vallda

Veckans Lunchmeny
11:30-15:00

V.22

Måndag

  • Smörstekt dagens fångst med Dansk Remouladsås, potatis, syrad rödlök & purjolök, gröna ärtor samt brynt smör.
  • Bratwurst med surkål, persiljestompad potatis, grov senapssås, rostad lök, sallad på äpple & persilja.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Tisdag

  • Pocherad al a Nicoise, brynt balsamicosmör, potatis, haricovert, oliver, soltorkad tomat & ägg.
  • Äppelbräserad läggklubba, vårprimörer, timjansvelouté, örtglaserad potatis, sallad på spenat & äpple.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Onsdag

  • Pocherad dagens fångst med rostad röd paprikasås, fänkålspotatis, sallad på fänkål, ruccola & parmesan.
  • Färsbiff med grönpepparsås, rostad morot & potatis. spenat, champinjoner & mandel.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Torsdag

  • Stekt gösfilé, vitvinssås med gräslök, stuvad spetskål, dillpotatis, sallad på rädisor, sockerärtor & spenat.
  • Kalv i dill med färskpotatis, smörkokt morot, pressgurka sallad på persilja & spetskål.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Fredag

  • Pocherad dagens fångst, pesto på rökt lax & grönkål, sockerärtor, sticklök, parmesan, dillslungad färskpotatis.
  • Gochujang glacerad fläsksida, sesampotatis, sojabuljong, sallad på pak-soi, böngroddar, vårlök, limé & ingefärsmajonnäs.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Pocherad dagens fångst med vitvinsås, räkor, pepparrot, kokt färskpotatis, sallad på spetskål & dill.
  • Örtstekt kycklingfilé, citron beurre blanc, rostad potatis, ruccola, kapris & parmesan.
  • Vitlökstekt Gnocchi, brynt tomat & balsamico smör, rattatoulié, sallad på ruccola & parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svart ris, lime & ingefärsmajonnäs, böngroddar, picklad rödkål, pak-soi, vårlök, tomat & rostad lök.
  • Fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, pernod, apelsin, räkor, aioli och krutonger.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
  • Barnportion: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross