Menu

Bli en del av affärsnätverket Vallda Network

Vi månar om företag och nätverkande. Goda relationer är grunden för ett välmående företag. Vallda Network är vårt verksamhetskoncept för att uppmuntra företag till att bygga nya relationer, likväl som att underhålla sitt befintliga nätverk. Genom att erbjuda de rätta förutsättningarna vill vi göra det enkelt och otvunget att umgås på ett trivsamt och utvecklande sätt. Vallda Network är till för dig som vill underhålla dina gamla affärskontakter och samtidigt lära känna nya människor.

Vallda Networks koncept är att genom diverse olika aktiviteter med golfen och den sköna atmosfären på Vallda Golf & Country Club som gemensam nämnare, erbjuda företag och människor olika sätt att mötas, lära känna varandra och ha glädje och utbyte av varandra.

Vallda Network erbjuder både uppskattade färdiga paketlösningar och skräddarsydda aktivitetspaket som tas fram i samråd med dig och ditt företag.

Vårt mål med Vallda Network är att ordna förutsättningarna och möjligheter för dig och ditt företag till god, fruktsam samvaro och trivsamt relationsbyggande.

I första hand är Vallda Network skapat för nätverkande, men erbjuder också fantastiskt fina möjligheter för ditt företag att stimulera de egna medarbetarna. Varför inte ta ut företaget på en heldag på Vallda G&CC eller hålla nästa styrelsemöte hos oss, som ett välkommet och vitaliserande miljöombyte?

Allt som stimulerar företagandet är vår business i Vallda Network.

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller bli en del av vårt affärsnätverk är du varmt välkommen att kontakta Emil Rosberg.

emil@valldagolf.se

MEDLEMMAR VALLDA NETWORK- EVENTSIDA - KLICKA HÄR

KLICKA HÄR!

 

AKTIVITETSSCHEMA 2023

Januari

26 - Träff med Nääsverket

Februari

23 - Kickoff Nätverk

Mars

16 - Nätverksfrukost

April

27 - Kickoff Golf

Maj

29 - Match mot GOT Event

Juni

15 - Nätverksträff

Juli

7 - Sommarfest

Augusti

18 - Nätverksträff

September

21 - Match mot Ringenäs

Oktober

12 - Event på Barsebäck

November

17 - Träff med Nääsverket

December

15 - Julbord
( * SJÄLVKOSTNAD )

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross