Menu

Padel

Boka Padel via Matchi

Som spelrättsinnehavare i Vallda Golf & Country Club eller medlem i Vallda Network är du berättigad till en timmes fritt spel varje dag tillsammans med tre gäster. Om du vill boka flera timmar kostar det 300kr/timme. Du bokar och betalar på matchi.se alternativt via Matchi-appen.

Innan du kan spela fritt på padelbanan ska du registrera dig på matchi.se/registration (såvida du inte redan har ett konto sedan tidigare). Därefter mejlar du till receptionen på kansli@valldagolf.se samma förnamn, efternamn och mejladress som du har registrerat dig med hos Matchi. Det är noga att du uppger exakt samma uppgifter till matchi och receptionen.

Därefter kommer du att bli tilldelad ett klippkort som du använder som "betalningsmedel" vid bokning av padelbanan. Du kan endast ha en fri timme bokad åt gången.

Klippkortet behöver uppdateras på nytt inför varje säsong. Hör av dig till receptionen på kansli@valldagolf.se för att uppdatera ditt klippkort.

Vid spel på padelbanan, vänligen parkera på klubbhusets parkering, alternativt på grusparkeringen vid padelbanan. Det är ej tillåtet att parkera på tennisbanornas parkering.

Banhyra: 300kr/timme. (Avbokning senare än 6 timmar innan debiteras helabeloppet)
Rackethyra: 50kr/timme. (Finns att hyra under receptionens öppettider)

OBS! Padelbanan är utomhus och har ingen belysning.

Omklädningsrummen är öppna 07.00-22.30

Tennis - Boka via Matchi

På Vallda G&CC finns fyra stycken grustennisbanor som Vallda Tennisklubb driver och ansvarar för. Banorna ligger i anslutning till padelbanan.

Tennislektioner

Vill du boka tennistränare eller har andra frågor om tennis ringer du Vallda Tennisklubb på 0300–20000 eller mejla: info@valldatennis.se. Läs mer på valldatennis.se.

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980
Köpevillkor
Personuppgiftspolicy
Fraktpolicy

Producerad av Gomér Advertising.

cross