Menu

Vision & Värdegrund

VISION

Vallda Golf & Country Clubs Vision: En upplevelse utöver det vanliga.

Att leverera en helhetsupplevelse – En golfupplevelse inspirerad av golfens ursprung och de skotska karaktäristiska banorna i nutida tappning. Att vara en mötesplats; att träffas och trivas, med eller utan golfklubbor. En inspirerande plats för både amatörer och proffs, gammal som ung.
Vallda Golf & Country Club är en anläggning som är skapad för att mötas och umgås - med vänner, familj och affärsbekanta eller för att bara koppla av och njuta av en god bit mat. Allt i en härlig och trivsam miljö. Vi erbjuder en plats för golf och träning men också för rekreation och umgänge. Varje besök på Vallda Golf & Country Club skall vara en inspirerande upplevelse för både spelrättsinnehavare och gäster.

VÄRDEGRUND

Vår Värdegrund beskriver hur vi är mot varandra och finns med vid beslutstaganden samt skildrar hur vi tar oss an uppgifter.

Vi utför allting ordentligt. Inget åtagande är för stort och inget är för litet, för att inte utföras omsorgsfullt. Vi bygger in kvalitet i allt vi gör och allt som vi erbjuder våra spelrättsinnehavare och gäster. Uppmärksamhet och hjälpsamhet är honnörsord.

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross