Dagens fångst med rostad paprikasås, krossad potatis med dill och kallpressad rapsolja, ragu på zucchini, aubergine och vitlök, sallad på ruccola och parmesan.
Isterband med dillstuvad potatis, äpple, rödbetor och kapris, valldasenap, sallad på isad lök och persilja.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Tisdag
Dagens fångst, örtglaserad potatis, krämig sallad på dill, lök, kapris och äpple, ångad morot och ärtor, crudité på rädisor och krasse.
Kryddbakad svensk karré med grönpepparsås, rostad potatis, örtrostad palsternacka, sallad på morot, körvel och dragon.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Onsdag
Dagens fångst, brynt smör med dill och citron, dillslungad färskpotatis, sallad på rostad mandel, spenat och champinjoner, smetana smaksatt med rostad fänkål.
Kycklingsteak med örter och vitlök, risotto med ärtor och grön sparris, beurre blanc med citron, bakad spetskål, sallad på ruccola och parmesan.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Torsdag
Dagens fångst, tomatbuljong smaksatt med pernod, krossad potatis med parmesan, confiterad fänkål, tapenade på svarta oliver, sallad på fänkål, ruccola och citron.
Pannbiff med porterbräserad lök, potatispuré, gul morot, vispat smör smaksatt med persilja och vitlök, sallad på lök och körvel.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Fredag
Dagens fångst, skummig vitvinssås smaksatt med pepparrot och gräslök, färskpotatis, smörkokt kålrabbi, sallad på dill, körvel och räkor.
Nattbräserad läggklubba, rökig rödvinsås med tomat, bakad potatis, svartvitlöks aioli, salsa på majs, kidneybönor och sticklök, syrad röd spetskål och koriander.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Lördag och Söndag
Dagens fångst, skaldjurssås smaksatt med cognac och rostade dillfrön, smörslungad färskpotatis, vårprimörer, sallad på kräftor, dill, och citron.
Ört och citronbakad lammrostbiff, rödvinsås med rosmarin och rostad vitlök, getostkräm, örtrostad potatis och morot, sallad på lök, persilja och torkad tomat.
Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.
VARMT VÄLKOMNA
Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.