Menu

Restaurang Vallda


V.15

Måndag

  • Dagens fångst med rostad paprikasås, krossad potatis med dill och kallpressad rapsolja, ragu på zucchini, aubergine och vitlök, sallad på ruccola och parmesan.
  • Isterband med dillstuvad potatis, äpple, rödbetor och kapris, valldasenap, sallad på isad lök och persilja.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, örtglaserad potatis, krämig sallad på dill, lök, kapris och äpple, ångad morot och ärtor, crudité på rädisor och krasse.
  • Kryddbakad svensk karré med grönpepparsås, rostad potatis, örtrostad palsternacka, sallad på morot, körvel och dragon.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, brynt smör med dill och citron, dillslungad färskpotatis, sallad på rostad mandel, spenat och champinjoner, smetana smaksatt med rostad fänkål.
  • Kycklingsteak med örter och vitlök, risotto med ärtor och grön sparris, beurre blanc med citron, bakad spetskål, sallad på ruccola och parmesan.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, tomatbuljong smaksatt med pernod, krossad potatis med parmesan, confiterad fänkål, tapenade på svarta oliver, sallad på fänkål, ruccola och citron.
  • Pannbiff med porterbräserad lök, potatispuré, gul morot, vispat smör smaksatt med persilja och vitlök, sallad på lök och körvel.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, skummig vitvinssås smaksatt med pepparrot och gräslök, färskpotatis, smörkokt kålrabbi, sallad på dill, körvel och räkor.
  • Nattbräserad läggklubba, rökig rödvinsås med tomat, bakad potatis, svartvitlöks aioli, salsa på majs, kidneybönor och sticklök, syrad röd spetskål och koriander.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, skaldjurssås smaksatt med cognac och rostade dillfrön, smörslungad färskpotatis, vårprimörer, sallad på kräftor, dill, och citron.
  • Ört och citronbakad lammrostbiff, rödvinsås med rosmarin och rostad vitlök, getostkräm, örtrostad potatis och morot, sallad på lök, persilja och torkad tomat.
  • Rostad blomkål med aleppopeppar, myntayoghurt, havreris med hasselnötter och russin, sallad på spenat, äpple och zucchini.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.

VARMT VÄLKOMNA

Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway. 
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross