Menu

HOTELLSAMARBETEN

Kombinera en härlig golfrunda på Vallda Golf & Country Club med en riktigt skön hotellvistelse!

Oavsett om du vill bo i Göteborg med tillgång till storstadens hela utbud eller på ett vackert designerhotell intill strandkanten vid en sjö, eller föredrar att bo nära Vallda Golf & Country Club i centrala Kungsbacka, kan vi erbjuda en förmånlig hotellvistelse genom våra samarbetspartners.
Vallda Golf & Country Club samarbetar med Radisson Blu Riverside Hotell, Elite Hotels, NääsFabriker och Hotell Halland.

För bokning av boende kontakta respektive hotell och fråga efter aktuella rabatter som gäst hos Vallda G&CC.

Nääs Fabriker

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang är vackert beläget, precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en plats och hotellmiljö som ingen annanstans. Vackert och ombonat och med smakfullt designade rum rakt igenom. Här hittar du storslagna rum med högt i tak, takterrasser och hänförande vackerutsikt över sjön. I kombination med verkligt god mat, trevlig personal och flertalet aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang.

 
Hotellet rymmer 81 rum. På Nääs Fabriker finns mötes - och konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. Upp emot 215 gäster kan konferera i en och samma lokal samtidigt. Njut av den goda maten i restaurangen, blicka ut över sjön genom de stora fönstren eller sitt till bords ute i den vackra, inglasade verandan. Ett gott råd är att boka ett besök i vårt Badhus med varma utomhuspooler och olika bastukoncept. På området Nääs Fabriker finns flertalet butiker, kafé och delikatessbutik med spännande utbud. På området finns möjlighet till aktiviteter såsom shuffleboard, utegym, naturlekplats för barn, boulebana, möjlighet att låna cyklar och på sommaren kan du även hyra SUP och trampbåtar.
 
Våra förmånliga paket

Vi erbjuder en rad olika prisvärda paketlösningar som gäller under hela året. Välj det som passar dig för en ovanligt härlig hotellvistelse.

Hotell Halland i centrala Kungsbacka

På Best Western Hotell Halland bor du mitt i centrala Kungsbacka, endast tio minuter ifrån Vallda Golf & Country Club, men också nära Göteborg med storstadens hela utbud.  Pendeltåget till Göteborg tar 20 minuter och går alldeles utanför hotellet. Bilen kan du parkera fritt på hotellets parkering. Kungsbacka är en trevlig småstadsidyll som också är väl värd att utforska och erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Speciellt vill vi nämna Kungsmässan som är ett mycket fräscht och trevligt shoppingcenter.

Hotell Halland i Kungsbacka är ett bra alternativ för såväl semesterresenärer som affärsresenären. Här finns något för alla!

Elite Hotels Göteborg - 30 minuter från Vallda Golf & Country Club

Vallda Golf & Country Club samarbetar med Elite Hotels som har två mycket fina hotell i Göteborg. Elite Hotel Park Avenue ligger på Avenyn intill Götaplatsen och 5-stjärniga Elite Plaza Hotel ett kort stycke ifrån Centralstationen.

Göteborg är en inspirerande stad med aktiviteter för alla åldrar och intressen. Om du vill bo på ett exklusivare hotell rekommenderar vi det pampiga och 5-stjärniga Elite Plaza Hotel. Hotellet ligger mitt i centrala Göteborg, innanför vallgraven och mitt i utbudet av restauranger, barer och shopping. Hotellets anrika lokaler har en unik karaktär med vackra, bevarade originaldetaljer samt trivsamma rum med individuell inredning. Elite Plaza Hotell ger dig en upplevelse av lyx och göteborgshistoria.

Letar du efter ett riktigt bra hotell på Göteborgs paradgata Avenyn, är Elite Park Avenue Hotel ditt val. Götaplatsen med Göteborgs Konstmuseum, Stadsteatern, Konserthuset och Stadsbilioteket ligger bara några steg från entrén och du befinner dig samtidigt på Göteborgs största nöjesgata med all shopping, biografer, barer och restauranger som du någonsin kan önska dig. Ett perfekt val för dig som älskar storstadslivet.

Våra förmånliga paket
Vi erbjuder en rad olika prisvärda paketlösningar som gäller under hela året. Välj det som passar dig för en ovanligt härlig hotellvistelse.

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross