Menu

Juniorer

Juniorer på Vallda Golf & Country Club

Jonas Rytinki är ansvarig för vår juniorverksamhet på Vallda Golf & Country Club. Jonas spelar mycket golf själv och har många års erfarenhet av golfträning, i synnerhet för ungdomar. Jonas ansvarar även för fredagsgolfen för juniorer på fredagar. Har du frågor om juniorträningen eller fredagsgolfen mejla till Jonas på junior@valldagolf.se

”Tyngdpunkten i vår juniorverksamhet ligger på breddträning. Det ska vara roligt att vara på Vallda och spela golf. Om vi lyckas att skapa en bra och inspirerande miljö tror vi att resultaten kommer. Men viktigast är att vi har glada juniorer, som är goa mot varandra.”

Info vår- och höstträning 2023

Under säsongen 2023 kommer det att finnas plats för upp till 50 juniorer i träning och träningsdagar kommer att vara måndagar och onsdagar. Information om juniorträning och prisbild kommer inom kort.

Caroline Skager kommer att ha huvudansvaret för träningen under 2023 och Jonas Rytinki kommer som vanligt att ha ansvaret för fredagsspelet på banan.

Träningsuppläggets fokus är att träna golfens olika slag i kombination av teknikträning, målträning och tävlingsmoment. För att optimera det individuella golfspelet kommer vi även att träna speciella färdigheter som är fördelaktiga inom golfen, såsom koordination, balans och rörlighet. Spännande och lärorikt - men det viktigaste under träningen är att träffas och ha roligt med sina kompisar!

På träningen delas juniorerna in efter följande åldersklasser: 9 - 12 år, 13 - 16 år och 17 - 21 år. De yngsta har möjlighet att träna 1 gång i veckan och äldre juniorer har möjlighet till träning 2 gånger/vecka. Alla träningspass är 60 minuter. Juniorer mellan 13 - 21 år som önskar träna endast en gång i veckan tränar på onsdagar.

Fredagstävlingarna är väldigt roliga och utvecklande och i år hoppas vi att alla juniorer spelar! Vi provar på olika spelformer på banan, vilka allesammans fostrar juniorerna på bästa sätt och hjälper dem att utveckla sin golf. Säsongens tävlingsserie är upplagd efter Order of Merit – allt efter juniorens handicap och ålder – och i slutet av året kan vi utse och premiera årets bästa junior på Vallda Golf & Country Club!

TÄVLINGAR FÖR JUNIORERNA
Info om samtliga tävlingar som juniorerna kan spela, finns redan nu upplagd på valldagolf.se. Teen Tour är vår målsättning för Vallda G&CCs juniorer: Teen Tour First, Future och Elit. Info om detta kommer på Kick-Off mötet.

KICK-OFF UNDER VÅREN
Alla föräldrar bjuds in till en timmas info med Caroline , Emil och Jonas som berättar om säsongen 2023 för Vallda G&CCs juniorer.

GOLFKUL
Vi kommer även i år erbjuda populära Golfkul för de yngsta (4 - 9 år) som är sugna på att testa golf. Våra duktiga juniorer Johanna och Emma kommer även i år att leda Golfkul. Golfkul är planerat att genomföras på söndagsförmiddagar med 1,5 tim/tillfälle. Vi startar 8 maj med avslutning 4 september. Uppehåll v. 27 till v. 30. Det ger hela 14 tillfällen under säsongen, till en kostnad av 1 200 kr/barn.

Grupper och tider kommer att sättas ihop så snart vi kan summera antal barn och deras åldrar. Anmälan/frågor hänvisas till junior@valldagolf.se

MÅL 2023

  • Vi utvecklar organisationens förutsättningar både för bredd -och elitspelare.
  • Vi vill ha minst 50 juniorer i verksamheten från 9-21 år.

Vi vill fortsätta den positiva utvecklingen av juniorverksamheten, med riktade insatser för ledare, helårsträning för juniorerna och juniorer i tävling.

Dagar, tidpunkt, pris och anmälan till träning
Mer information inom kort.

Varmt välkomna
Teamet på Vallda Golf & Country Club genom, Jonas och Emil

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross