Menu

Juniorer

Juniorer på Vallda Golf & Country Club

Jonas Rytinki är tillsammans med Lars Apelqvist och Rickhard Stickfors ansvariga för vår juniorverksamhet på Vallda Golf & Country Club. Jonas, Rickhard och Lars spelar mycket golf själva och har många års erfarenhet av golfträning. Vi  ansvarar även för den populära fredagsgolfen för juniorer. Har du frågor om juniorträningen eller fredagsgolfen mejla till junior@valldagolf.se

"Tyngdpunkten i vår juniorverksamhet ligger på breddträning. Det ska vara roligt att vara på Vallda och spela golf. Om vi lyckas att skapa en bra och inspirerande miljö tror vi att resultaten kommer. Men viktigast är att vi har glada juniorer, som är goa mot varandra."

Info vår- och höstträning 2023

Under säsongen 2023 kommer det att finnas plats för upp till 50 juniorer i träning och träningsdagar kommer att vara måndagar, onsdagar och helgdagar. Kontakta junior@valldagolf.se

Caroline Skager kommer att ha huvudansvaret för träningen under 2023.

Träningsuppläggets fokus är att träna golfens olika slag i kombination av teknikträning, målträning och tävlingsmoment. För att optimera det individuella golfspelet kommer vi även att träna speciella färdigheter som är fördelaktiga inom golfen, såsom koordination, balans och rörlighet. Spännande och lärorikt - men det viktigaste under träningen är att träffas och ha roligt med sina kompisar!

2023 har vi tillsammans med Caroline ändrat upplägg för träningen. Vi har reserverat 5 timmar i veckan för träning med Caroline och tiderna bokas vecka för vecka, 2 timmar måndagar och onsdagar + 1 timme under helgen. Detta gör att juniorerna kan välja att träna baserat på intresse och tid. Kostnaden för gruppträningen är 3 800 kr.

Fredagstävlingarna är väldigt roliga och utvecklande och i år hoppas vi att alla juniorer spelar! Vi provar på olika spelformer på banan, vilka tillsammans fostrar juniorerna på bästa sätt och hjälper dem att utveckla sin golf. Säsongens tävlingsserie är upplagd efter Order of Merit och Eclectic – allt efter juniorens handicap och ålder – och i slutet av året kan vi utse och premiera årets bästa junior på Vallda Golf & Country Club!

TÄVLINGAR FÖR JUNIORERNA
Under 2023 så har vi anmält oss till ett antal lagtävlingar och Teen Cup (världens största golftävling för juniorer). För övriga individuella tävlingar utanför Vallda G&CC är det till stor del junior- och föräldraansvar för anmälan och spel. Vi stöttar så klart vid behov, efter bästa förmåga.

GOLFKUL
Vi kommer även i år erbjuda populära Golfkul för de yngsta (4 - 9 år) som är sugna på att testa golf. Våra duktiga juniorer Emma och Thilda kommer även i år att leda Golfkul. Golfkul är planerat att genomföras på söndagsförmiddagar med 1,5 tim/tillfälle. Vi startar 21 maj med avslutning 9 september. Uppehåll v. 26 till v. 30. Det ger hela 12 tillfällen under säsongen, till en kostnad av 1 700 kr/barn.

Grupper och tider kommer att sättas ihop så snart vi kan summera antal barn och deras åldrar. Anmälan/frågor hänvisas till junior@valldagolf.se

MÅL 2023

  • Vi utvecklar organisationens förutsättningar både för bredd -och elitspelare.
  • Vi vill ha max 50 juniorer i verksamheten från 9-21 år.

Vi vill fortsätta den positiva utvecklingen av juniorverksamheten, med riktade insatser för ledare, helårs träning för juniorerna och juniorer i tävling.

BETALNING

Avgiften för träning faktureras via Vallda Golf Junior- och Elitklubb. I samband med anmälan, vänligen ange juniorens namn och adress, eventuellt Golf-ID samt namn och mejladress till juniorens kontaktperson.

Låter detta intressant, hör av er till junior@valldagolf.se

Varmt välkomna
Teamet på Vallda Golf & Country Club genom, Jonas, Lars, Rickhard

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross