Menu

Kombinera en härlig golfrunda med en hotellvistelse!

Önskar du att påbörja eller avsluta din upplevelse vid hamnen i Lindholmen eller på ett vackert beläget hotell precis intill en sjö? Eller föredrar du att bo i centrala Kungsbacka?

Vallda Golf & Country Club har valt att samarbeta med Radisson Blu Riverside Hotell, Nääs Fabriker och Hotell Halland.

Se mer information nedan för att göra din upplevelse komplett. För bokning av boende kontakta respektive hotell.

Aktieförsäljningsprocess

Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg är designhotellet intill hamnen vid Lindholmen. Här får du som gäst en riktigt fin hotellupplevelse i en härlig atmosfär av modern unik design och personlig service.

Starta dagen med en rejäl buffé samt en á la carte meny som serveras á la minute av egen frukostkock. Hotellets prisbelönta restaurang och bar Cuckoo’s Nest serverar spännande rätter och i hotellets högsta våning finner du takterassen och Wellnessavdelningen med spapooler, bastu och utomhuspool. Här har du också Göteborgs absolut finaste utsikt!

Det tar endast sex minuter att åka från Lindholmen med färjan över Göta älv för besök i det populära shoppingdistriktet eller en promenad på den vackra Avenyn.

Golfpaket

Nääs Fabriker

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Utan överdrift en plats och hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. Här hittar du rum med högt i tak, takterrass och utsikt över sjön. I kombination med vår goda mat, trevliga personal och flertalet aktivitetsmöjligheter lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

Hotellet rymmer i dagsläget 81 rum. På Nääs Fabriker finns mötes-/konferensmöjligheter för både små och stora sällskap. Upp emot 215 gäster kan konferera i en och samma lokal samtidigt. Njut av vår goda mat i restaurangen, blicka ut över sjön genom de stora fönstren eller sitt till bords ute i vår vackra, inglasade veranda. För en extra härlig vistelse kan du boka ett besök i vårt Badhus med varma utomhuspooler och olika bastukoncept. På området Nääs Fabriker finns flertalet butiker, kafé och delikatessbutik med unikt utbud där du kan handla personligt. På området finns möjlighet till aktiviteter såsom shuffleboard, utegym, naturlekplats för barn, boulebana, möjlighet att låna cyklar och på sommaren kan du även hyra SUP och trampbåtar.

Våra förmånliga paket
Vi erbjuder en rad olika prisvärda paketlösningar som gäller under hela året. Välj det som passar dig för en upplevelse utöver det vanliga.

Boka rum

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross