Menu

Restaurang Vallda


V.13

Tisdag

  • Dagens fångst, vitvinssås mixad med gröna ärtor, blomkål och zucchini, dillslungad färskpotatis, sallad på räkor, dill och körvel.
  • Ramslökskorv med senapsvelouté, krossad potatis med persilja och rostad kummin, smörkokt spetskål och morot, crudité på persilja och lök.
  • Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, smörad tomatsky smaksatt med kapris och sardeller, rostad aubergine, fänkål och tomat, saffranskokt färskpotatis.
  • Viltskavsgryta med svamp och sidfläsk, potatispuré, morot och palsternacka, rårörda lingon, isad silverlök.
  • Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, brynt smör med matjessill, dill och gräslök, pepparrotssmetana, kokt färskpotatis, sallad på krasse, rädisor och körvel.
  • Örtbakad kycklingsteak med ramslöksrisotto, citronvelouté, vitlöksstekt zucchini och champinjoner, sallad på ruccola, parmesan och citron.
  • Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås med dill, krämig sallad på gravad lax, senap, gräslök och pepparrot, smörkokt majrova och gul morot.
  • Örtstekt pluma, rödvinssås smaksatt med anchochili, vitlöksrostad potatis och morot, chimichurri, sallad på vårlök, koriander, lime och rödlök.
  • Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, skaldjurssås smaksatt med aquavit, krossad färskpotatis med prästost och dill, ångad blomkål, sallad på körvel, krasse och räkor.
  • Örtstekt kalventrecôte med smörad portvinssky, bakad potatis och palsternacka, puré på rostad lök och smetana, sallad på isad rödlök, svarta linser och persilja.
  • Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
  • Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.

VARMT VÄLKOMNA

Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway. 
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross