Menu

Restaurang Vallda


V.8

Tisdag

  • Dagens fångst, brynt smör med kapris och dill, tartarsås, grillad citron, ljummen ragu på ärtor och morot, kokt potatis, sallad på krasse och dill.
  • Örtbakad kalvrostbiff med smörad rödvinssky, rostad potatis och rotfrukter, svartvinbärsgelé, crudité på silverlök och persilja.
  • Vitlöksstekt gnocchi med spenat och champinjoner, tomatsås smaksatt med basilika, sallad på fänkål, ruccola och parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svartris, chilipicklad gurka, lime och ponzumajonnäs, syrad rödkål, vårlök, koriander, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, Sandefjordsås med rökt kaviar, kokt potatis med dill, ångad blomkål, sallad på fänkål och körvel.
  • Ört och citronstekt kycklingfié med citronvelouté, vitlöksstekt svamp och spenat, potatispuré med persilja.
  • Vitlöksstekt gnocchi med spenat och champinjoner, tomatsås smaksatt med basilika, sallad på fänkål, ruccola och parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svartris, chilipicklad gurka, lime och ponzumajonnäs, syrad rödkål, vårlök, koriander, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med basilikamixad vitvinssås, tomatglaserad potatis och rostad broccoli.
  • Kokt kalv i dill, persiljeslungad potatis, syrad gurka, smörkokt morot, sallad på hyvlad gul morot och persilja.
  • Vitlöksstekt gnocchi med spenat och champinjoner, tomatsås smaksatt med basilika, sallad på fänkål, ruccola och parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svartris, chilipicklad gurka, lime och ponzumajonnäs, syrad rödkål, vårlök, koriander, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, vitvinssås med dill, örtstompad potatis, smörkokt majrova, aioli, sallad på ägg, räkor och pepparrot.
  • Örtrostad pluma av svensk rapsgris, rökig tomatsås, rostad potatis, salsa på paprika, bönor och koriander.
  • Vitlöksstekt gnocchi med spenat och champinjoner, tomatsås smaksatt med basilika, sallad på fänkål, ruccola och parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svartris, chilipicklad gurka, lime och ponzumajonnäs, syrad rödkål, vårlök, koriander, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, Champagnesås med forellrom, ångad broccoli och blomkål, stompad potatis med dill och kummin, sallad på krasse, dill och körvel.
  • Nattbakad svensk högrev med sås bordelais, vitlöksstekt spetskål och svamp, örtrostad potatis, isad lök och persilja.
  • Vitlöksstekt gnocchi med spenat och champinjoner, tomatsås smaksatt med basilika, sallad på fänkål, ruccola och parmesan.
  • Asiatisk sallad med gochujang glaserad fläsksida, marinerat svartris, chilipicklad gurka, lime och ponzumajonnäs, syrad rödkål, vårlök, koriander, rostad lök och sesamfrön.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.

VARMT VÄLKOMNA

Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway. 
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross