Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
Lunch SERVERAS 11:30-15
FIKA 08-17

V.42

Måndag

  • Dagens fångst, vitvinssås med pernod, krossad potatis med parmesan, crudité på fänkål, spenat & saffran, rostade tomater.
  • Bräckt oxbringa med krossade rotfrukter & potatis, senapsvelouté, smörkokta ärtor, sallad på morot & pepparrot.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, brynt smör med ansjovis & gräslök, dillstompad potatis, sallad på ägg, räkor & pepparrot, ragu på gurka & gulbetor.
  • Parmesanpanerad schnitzel med tomatsås, saffransris, vitlöksfrästa haricoverts, sallad på ruccola & parmesan, örtmajonnäs.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med rökt lax & dill, smörkokt kålrabbi, dillslungad potatis, sallad på gurka, äpple & krasse.
  • Lammfärsbiff från Rompens Gård serveras med sötsyrlig dillsky, krossad potatis med palsternacka & persilja, smörkokt morot, isad lök.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med dansk remouladsås, örtslungad potatis, brynt smör, ragu på morot & ärtor, sallad på fänkål, dill & räkor.
  • Örtrostad kycklingsteak, rostade betor & potatis, rosmarinsvelouté, rostad fetaost, sallad på spenat & lök.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst med smörstekta skogschampinjoner & mandel. Risotto med spenat & parmesan, skummig vitvinssås, gröna ärtor & dill.
  • Nattbakad högrev med sås Bordelaise, potatispuré med jordärtskocka & karamelliserad lök, rostad palsternacka, örtaioli.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst med skummig skaldjurssås, örtglaserad potatis, ångad blomkål, sallad på hyvlad blomkål, rädisor, krasse & dill.
  • Pluma av svensk rapsgris, rödvinssås, bakad potatis, gräslökscremé, rostade rotfrukter, sallad på persilja & lök.
  • Rostad blomkål, havreotto med persilja & parmesan, smörad lökbuljong, rostade tomater, sallad på ruccola, mandel & parmesan.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross