Dagens fångst, vitvinssås mixad med gröna ärtor, blomkål och zucchini, dillslungad färskpotatis, sallad på räkor, dill och körvel.
Ramslökskorv med senapsvelouté, krossad potatis med persilja och rostad kummin, smörkokt spetskål och morot, crudité på persilja och lök.
Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Onsdag
Dagens fångst, smörad tomatsky smaksatt med kapris och sardeller, rostad aubergine, fänkål och tomat, saffranskokt färskpotatis.
Viltskavsgryta med svamp och sidfläsk, potatispuré, morot och palsternacka, rårörda lingon, isad silverlök.
Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Torsdag
Dagens fångst, brynt smör med matjessill, dill och gräslök, pepparrotssmetana, kokt färskpotatis, sallad på krasse, rädisor och körvel.
Örtbakad kycklingsteak med ramslöksrisotto, citronvelouté, vitlöksstekt zucchini och champinjoner, sallad på ruccola, parmesan och citron.
Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Fredag
Dagens fångst, vitvinssås med dill, krämig sallad på gravad lax, senap, gräslök och pepparrot, smörkokt majrova och gul morot.
Örtstekt pluma, rödvinssås smaksatt med anchochili, vitlöksrostad potatis och morot, chimichurri, sallad på vårlök, koriander, lime och rödlök.
Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Lördag och Söndag
Dagens fångst, skaldjurssås smaksatt med aquavit, krossad färskpotatis med prästost och dill, ångad blomkål, sallad på körvel, krasse och räkor.
Örtstekt kalventrecôte med smörad portvinssky, bakad potatis och palsternacka, puré på rostad lök och smetana, sallad på isad rödlök, svarta linser och persilja.
Rostade betor, ljummen bulgur med rosmarin, brynt smör med pepparrot och citron, getostkräm, balsamico, sallad på spenat, silverlök och saltrostade frön.
Asiatisk sallad med ingefära och sojarimmad lax, gochujang marinerad spetskål, svartris med lime och ponzudressing, sticklök, böngroddar, spenat och koriander, limemajonnäs, rostad lök och sesamfrön.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan.
VARMT VÄLKOMNA
Alla lunchrätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.