Menu

Restaurang Vallda

VECKANS LUNCHMENY
SERVERAS 11:30-15
FIKA 08-16
Årets SISTA LUNCH 15 NOV

V.44

Måndag

  • Dagens fångst med smörad tomatsky, rostad broccoli, örtslungad potatis, kaprismajonnäs.
  • Örtbakad kycklingfilé med citronvelouté, bakad schalottenlök, vitlöksrostad potatis, sallad på spenat, körvel & gruyere.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med rostad paprika, timjanpotatis, confiterad fänkål, sallad på ruccola, zucchini & rostad fetaost.
  • Stekt fläsk med löksås, blodpudding krutonger, kumminglaserad potatis, rårörda lingon, pressgurka, sallad på silverlök & persilja.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med parmesan, rostad potatis, liten Caesarsallad på romansallad, räkor, picklad rödlök & krutonger, bakad tomat, krasse & dill.
  • Gryta på lamm från Rompens gård med lantkorv, oliver, paprika & tomat. Krossad potatis med rostad vitlök & persilja, örtsmetana.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst, brynt smör smaksatt med ansjovis & gräslök, dillslungad potatis, glaserad gulbeta, sallad på dill, krasse & rädisor.
  • Asiatisk pulled pork med rostad focaccia, srirachamajonnäs, picklad rödkål, romansallad, sesamrostad potatis, sallad med böngroddar, koriander & sticklök.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, beurre blanc smaksatt med saffran, confitbakad tomat, stompad potatis med dill, crudite på fänkål, dill & räkor.
  • Rödvinsbräserad läggklubba, baconfrästa haricoverts, örtrostad potatis, svart vitlöksaioli, sallad på isad silverlök & persilja.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag & Söndag

  • Dagens fångst med smörad ponzusky, sesampotatis, bakad paksoi & blomkål, sallad på räkor, böngroddar, koriander, sticklök, limemajonnäs.
  • Helstekt kalventrecote, rödvinssås med bourbon, potatispuré med karamelliserad lök, bakad morot & persilja. hyvlad silverlök & bakad lök.
  • Vegetarisk bourguignon med rödbetor, morot, champinjoner & palsternacka. Serveras med potatispuré smaksatt med confiterad lök, örtmajonnäs, sallad på spenat, persilja & citron.
  • Krämig fisk & skaldjurssoppa smaksatt med rostad paprika, tomat & fänkål, räkor, rouille & krutonger.
  • Asiatisk sallad med hoisinglaserad kycklingfilé, ponzumarinerat ris, chilipicklad gurka, wasabimajonnäs, rostade jordnötter, sesamfrön, sticklök & koriander.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För de yngsta barnen: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan

VARMT VÄLKOMNA

Alla rätter kan beställas som take away, 
köp en miljövänlig tygpåse att bära den i.
Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross