Dagens fångst med krämig tomatsky, rostad aubergine och zucchini, stompad potatis med parmesan och dill, crudité på ruccola och fänkål.
Kyclkingsteak med sötsyrlig pepparrotsvelouté, buljongkokta morötter, persiljeglaserad potatis, picklad lök och zucchini.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Tisdag
Dagens fångst, brynt smör med rödbetor, kapris och sidfläsk, pepparrotssmetana, dillslungad färskpotatis, sallad på dill, körvel och krasse.
Gårdskorv från Rompens Gård i Lerkil, sockerstekt spetskål, valldasenap, persiljestuvad potatis, sallad på morot, lök och krasse.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Onsdag
Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar och gräslök, ångad gul morot och pumpa, dillslungad potatis, sallad på räkor, krasse och körvel.
Helstekt svensk karré med äppelgräddsås, örtrostade rotfrukter och potatis, bakat äpple, syrad gurka och persilja.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Torsdag
Dagens fångst med gräslöksvelouté, örtglaserad morot, krossad potatis med västerbottenost och kummin, sallad på kräftor, fänkål, dill och pepparrot.
Panerad fläskschnitzel, vispat smör smaksatt med kapris och sardeller, rostad färskpotatis, rödvinssky med timjan och vitlök, löksauterade ärtor och morötter.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Fredag
Dagens fångst med soja och ingefäravelouté, sesampotatis, rostad broccoli, sallad på syrad rödkål, böngroddar, sticklök och koriander, limemajonnäs.
Kalv Tri Tip med smörad tryffelsky, krämig potatisgratäng med purjolök, sparris och broccoli, sallad på persilja och isad lök.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Lördag och Söndag
Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med dill och citron, örtslungad färskpotatis, bakad palsternacka, caesarsallad med räkor och krutonger.
Nattbakad högrev från Mostorps gård, rödvinssås med svarta linser och tryffel, potatispuré med rostad lök, baconrostade haricoverts och smålök, sallad på persilja, morot och citron.
Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan. Alla rätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.