Menu

Restaurang Vallda

Veckans Lunchmeny

Öppet alla dagar 11:30-15:00

V.18

Måndag

  • Dagens fångst med krämig tomatsky, rostad aubergine och zucchini, stompad potatis med parmesan och dill, crudité på ruccola och fänkål.
  • Kyclkingsteak med sötsyrlig pepparrotsvelouté, buljongkokta morötter, persiljeglaserad potatis, picklad lök och zucchini.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, brynt smör med rödbetor, kapris och sidfläsk, pepparrotssmetana, dillslungad färskpotatis, sallad på dill, körvel och krasse.
  • Gårdskorv från Rompens Gård i Lerkil, sockerstekt spetskål, valldasenap, persiljestuvad potatis, sallad på morot, lök och krasse.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar och gräslök, ångad gul morot och pumpa, dillslungad potatis, sallad på räkor, krasse och körvel.
  • Helstekt svensk karré med äppelgräddsås, örtrostade rotfrukter och potatis, bakat äpple, syrad gurka och persilja.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med gräslöksvelouté, örtglaserad morot, krossad potatis med västerbottenost och kummin, sallad på kräftor, fänkål, dill och pepparrot.
  • Panerad fläskschnitzel, vispat smör smaksatt med kapris och sardeller, rostad färskpotatis, rödvinssky med timjan och vitlök, löksauterade ärtor och morötter.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst med soja och ingefäravelouté, sesampotatis, rostad broccoli, sallad på syrad rödkål, böngroddar, sticklök och koriander, limemajonnäs.
  • Kalv Tri Tip med smörad tryffelsky, krämig potatisgratäng med purjolök, sparris och broccoli, sallad på persilja och isad lök.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, vitvinssås smaksatt med dill och citron, örtslungad färskpotatis, bakad palsternacka, caesarsallad med räkor och krutonger.
  • Nattbakad högrev från Mostorps gård, rödvinssås med svarta linser och tryffel, potatispuré med rostad lök, baconrostade haricoverts och smålök, sallad på persilja, morot och citron.
  • Apelsinglaserad blastmorot med gräslöksmajonnäs, ljummen matvete med sparris och rädisor, crudité på fänkål, ruccola och lök, saltrostade frön och nötter.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan. Alla rätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.

VARMT VÄLKOMNA


Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross