Menu

Restaurang Vallda

Veckans Lunchmeny

Öppet alla dagar 11:30-15:00

V.17

Måndag - annandag påsk

  • Dagens fångst, vitvinssås med tångkaviar och dill, krossad potatis med blomkål, ångad romanesco och blomkål, sallad på rädisor, räkor och körvel.
  • Örtstekt majskycklingfilé, champangevelouté smaksatt med ramslök, puré på gul morot, persiljeglaserad potatis, gulbetor och grön sparris.
  • Confitbakad fänkål med ramslöksrisotto, ljummen ragu på primörer ,sallad på ruccola, saltrostade frön och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Tisdag

  • Dagens fångst, skummig vitvinssås med gräslök, örtglaserad färskpotatis, ljummen ragu på kålrabbi och ärtor, sallad på räkor, dill och rädisor.
  • Örtbakad kycklingsteak med ramslöksrisotto, citronvelouté, vitlöksstekt zucchini och champinjoner, sallad på ruccola, parmesan och citron.
  • Färsk pasta med ratatouille, pesto på ruccola, basilika och solrosfrön, sallad med fänkål, zucchini och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Onsdag

  • Dagens fångst, dillslungad färskpotatis, dansk remouladsås, brynt smör med dill, löksauterade ärtor och morot.
  • Lammfärsbiff med rostad tomatksy, fetaostcremé, krossad potatis med peccorino och persilja, sallad på torkad tomat, spenat och rödlök.
  • Färsk pasta med ratatouille, pesto på ruccola, basilika och solrosfrön, sallad med fänkål, zucchini och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Torsdag

  • Dagens fångst med blåmusselvelouté, saffranskokt potatis, bakad fänkål, sallad på räkor, krasse och körvel.
  • Porchetta, rödvinssås smaksatt med rosmarin och tomat, vitlöksrostade rotfrukter och potatis, tapenade på svarta oliver, sallad på ruccola och parmesan.
  • Färsk pasta med ratatouille, pesto på ruccola, basilika och solrosfrön, sallad med fänkål, zucchini och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Fredag

  • Dagens fångst, skummig vitvinssås, grön ärtpesto med prästost, krossad potatis med dill, ångad blomkål, sallad på körvel och krasse.
  • Örtstekt picanha med rökig rödvinssås, pico de gallo, bakad potatis, cremé på rostad majs och morot, bakad palsternacka.
  • Färsk pasta med ratatouille, pesto på ruccola, basilika och solrosfrön, sallad med fänkål, zucchini och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.

Lördag och Söndag

  • Dagens fångst, champagnevelouté med tångkaviar och gräslök, vårprimörer, puré på gul morot, dillslungad färskpotatis.
  • Kalventrecôte, rödvinssås med svart tryffel, potatis och rotselleripuré, ragu på lök, rökt sidfläsk och puylinser, sallad på persilja och isad lök.
  • Färsk pasta med ratatouille, pesto på ruccola, basilika och solrosfrön, sallad med fänkål, zucchini och parmesan.
  • Caesarsallad med örtstekt kycklingfilé, bacon, romansallad, tomat, gurka, picklad rödlök och pangritata.
  • Krämig fisk och skaldjurssoppa med tomat, saffran, potatis, morot, räkor, rouille och pangritata.
  • Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
  • För våra yngsta gäster: Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka.
Med reservation för förändringar under veckan. Alla rätter, smörgåsar och bakverk kan beställas som takeaway.

VARMT VÄLKOMNA


Boka bord på telefon
+46 300 40 40 10
Boka bord online
ONLINEBOKNING

Mail för andra frågor som bröllop, tävlingar, konferens och sammankomst: restaurang@valldagolf.se

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

restaurang@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross