Spela

Boka golf

Banan är stängd och öppnar åter i april.

 

Boka tid

Här bokar du din starttid. Du kan även boka på mingolf.golf.se eller via receptionen på +46 300 40 40 00 under våra öppettider. 

Greenfee

VARDAGAR

750 kr

HELGER 05.00–10.00 & 14.00–20.00

850 kr

HELGER 10.00–14.00

950 kr

MÅNDAGAR FRAM TILL 12.00

500 kr

Vid gruppbokningar debiteras 100 kr extra per spelare.

Kom ihåg att grinden till klubben stänger 23.15 

Gäst till medlem i samma boll erhåller 200 kr i rabatt. Gäller för en gäst per medlem. Gäller ej måndagar fram till 12.00. 

Greenfee gäller för 18 hål. Lägg till 450 kr på vardagar och 600 kr under helger utöver gällande greenfee om du vill gå 36 hål. Juniorer betalar halv avgift.

Du kan betala med kort när receptionen är öppen. Det går också bra att betala med Swish i de två terminalerna som finns i entréhallen. Där ska du alltid betala när receptionen är stängd. Det är viktigt att du anger golf-id och starttid i meddelandet. Obs. Vi är helt kontantfria.

Även medlemmar ska registrera sig innan sin starttid via MG-appen eller On Tag.

 

Bokningsregler

Bekräfta din starttid

Senast 10 minuter innan start ska du bekräfta din starttid, antingen via MGgolf eller On Tag. Missar du detta kan din tid försvinna. Då ger vi platsen till en annan spelare.

Avboka

Om du ska avboka en tid eller ändra antalet spelare i bollen måste du göra det senast en timme innan start, annars får den som först har bokat tiden en varning. Om det händer fler gånger debiteras medlemmar 200 kronor och gäster full greenfee.

Du bokar av din starttid på mingolf.golf.se  eller i appen MGBokning (länk). Du kan också ringa receptionen på 0300-40 40 00 om avbokningar eller förändringar i bollen.

Vi reserverar oss för tävlingar, företagsgolf och större bokningar. Receptionen förbehåller sig rätten att ta större bokningar utanför gällande regelverk.

Bokningsregler vid frost

Bokad tid gäller och avbokas därför om det är frost. Men vi försöker alltid hjälpa dig att komma ut på banan när den öppnas igen. 

Bokningsregler vid dåligt väder

Vid extrema väderförhållanden då banan förklaras ospelbar, av Banchef, delas tillgodokvitto ut för det spel som ej kunnat fullföljas. Detta gäller ej om spelaren själv tycker banan är ospelbar. Tillgodokvitto kan ej lösas ut mot kontanter.

Kontantfritt

Vi är en kontantfri golfbana. Det går bra att betala med kort när receptionen är öppen. När den är stängd ska du betala med Swish i någon av de två terminalerna som finns i entréhallen. Glöm inte att ange golf-id och starttid i meddelandet.

Greenfeekontroller

Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt gällande greenfee debiteras med dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

Sandrör

Vi uppskattar att du som spelar tar med dig ett sandrör när du går ut på banan. De finns vid första tee. Längs banan finns sandstationer där du kan fylla på med sand som du använder för att laga uppslagen torv (lägg inte tillbaka grästuvan). På så sätt kan vi tillsammans behålla det fina skicket på banan.

Hcp-regler

För att spela på banan måste du ha ett registrerat handicap. Maximalt tillåtna handicap i bollen är 120.

Spelare med kort

Spelare med SGF:s introduktionskort, ET-kort eller PGA-kort får i mån av plats ett fritt spel varje år. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan i receptionen på mejl kansli@valldagolf.se  eller telefon 0300-40 40 00.

Driving range och bollkort

Bollkort köper du i kansliet, med kort. Du kan också betala med kort i kortterminalen vid driving rangen.

Golfbilar

Hyra av golfbil under hösten gäller endast mot uppvisande av giltigt läkarintyg .Vi har ett begränsat antal bilar för uthyrning. Boka din golfbil på förhand hos kansliet via mejl eller telefon. 

Pris med läkarintyg för medlem: 200kr/18 hål
Pris med läkarintyg: 300 kr/18 hål


För att banorna inte ska skadas vid dåliga väderleksförhållanden kan det bli tillfälliga förbud mot bilar.