Spela

Boka golf

Information

banan stängd

Nu är banan stängd för säsong. Tack till samtliga medlemmar och gäster för golfsäsongen 2021!

God Jul & Gott Nytt År!

Boka tid

Här bokar du din starttid. Du kan även boka på mingolf.golf.se eller via receptionen på +46 300 40 40 00 under våra öppettider. 

Greenfee

Greenfee

 MÅNDAG TILL TORSDAG

950 kr

HELA FREDAGEN

1150 kr

HELG & HELGDAGAR
05.00–10.00 & 14.00–20.00

1150 kr

10.00–14.00

1250 kr

Juniorer betalar halva greenfeeavgiften samtliga dagar.

Kom ihåg att grinden till klubben stänger 23.15

GÄST TILL MEDLEM

Gäst till medlem erhåller 200 kr i rabatt. Juniorer erhåller 100 kr i rabatt vid spel med medlem. Detta gäller för en gäst per medlem i bollen. 

Greenfee gäller för 18 hål. Lägg till 450 kr på vardagar och 600 kr under helger utöver gällande greenfee om du vill spela 36 hål. Juniorer betalar hälften av dessa avgifter. Ingen ytterligare rabatt gäller för spel med medlem.

BETALNING

Du kan betala med kort när receptionen är öppen. Det är också möjligt att betala i förväg via MinGolf i samband med bokning av starttid. Det går också bra att betala med Swish i vår terminal som finns i entréhallen. Där ska du alltid betala när receptionen är stängd. Det är viktigt att du anger ditt Golf-ID och starttid i meddelandet. OBS. Vi är helt kontantfria.

ANKOMSTMARKERING

Även medlemmar ska registrera sig innan sin starttid antingen i receptionen eller via appen MGBokning eller OnTag.

Bokningsregler

Bekräfta din starttid

Senast 15 minuter innan start ska du ankomstmarkera din starttid, antingen via receptionen, MGBokning eller OnTag för att inte riskera att starttiden förfaller och lämnas till annan spelare. 

Avboka

Avbokning ska ske senast 2 timmar innan start. Ej avbokad tid debiteras full avgift. 

Du kan avboka din starttid via mingolf.golf.se eller i appen MGBokning. Du kan även ringa till receptionen på +46 300 40 40 00 för att boka av eller ändra din starttid.

Receptionen förbehåller sig rätten att ta större bokningar utanför gällande regelverk.

Bokningsregler vid frost

Vid frost på banan förfaller bokad starttid, men vi försöker alltid hjälpa dig att komma ut på banan när frosten släpper.

Bokningsregler vid dåligt väder

Vid extrema väderförhållanden då banan förklaras ospelbar av vår Banchef, delas tillgodokvitto ut för det spel som ej kunnat fullföljas. Detta gäller ej om spelaren själv tycker banan är ospelbar. Tillgodokvitto kan ej lösas ut mot kontanter.

Kontantfritt

Vi är en kontantfri golfbana. Det går bra att betala  med kort när receptionen är öppen. När den är stängd ska du betala med Swish i vår terminal som finns i entréhallen. Glöm inte att ange golf-id och starttid i meddelandet.

Greenfeekontroller

Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt gällande greenfee debiteras dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

Sandrör

Samtliga spelare ska ta med sig ett sandrör vid spel på banan. De finns vid första tee. Längs banan finns sandstationer där du kan fylla på med sand som du använder för att laga uppslagen torv (lägg inte tillbaka grästuvan). På så sätt kan vi tillsammans behålla det fina skicket på banan.

Hcp-regler

För att spela på banan måste du ha ett officiellt handicap. Maximalt tillåtna handicap i bollen är 120.

Spelare med introduktionskort

Innehavare av SGF:s introduktionskort, ET-kort eller PGA-kort får i mån av plats ett fritt spel varje år. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast två dagar innan i receptionen på mejl kansli@valldagolf.se  eller telefon +46 300 40 40 00.Utan föranmälan får inte introduktionskort användas. Kortet ska kunna visas upp på plats.

Driving range och bollkort

Bollkort finns att köpa i receptionen, med kort. Du kan också betala med kort i kortterminalen vid driving rangen.

Golfbilar

Under vissa perioder av golfsäsongen tillåts endast golfbil mot uppvisande av giltigt läkarintyg. Vi har ett begränsat antal bilar för uthyrning (4 st), så boka din golfbil på förhand via receptionen på mejl eller telefon. 

Golfbil: 450 kr

Pris med läkarintyg: 300 kr/18 hål (medlem med läkarintyg betalar 200 kr)