Menu

Restaurangen på Vallda Golf & Country Club får nya ägare

Efter tretton mycket fina år med Restaurang Lyxells på Vallda Golf & Country Club, har det så uppskattade krögarparet Lyxells beslutat sig för att sälja verksamheten. Så här berättar Ingrid och Ingemar själva, om sitt beslut:

Vårt stora tack!
Så har dagen kommit då vi beslutat oss för att kliva av och sälja. Det blev tretton fantastiska år med den underbaraste personal man kan tänka sig. Det känns en smula overkligt när vi tänker tillbaka på hur det en gång började, i ett stort partytält på parkeringen med kristallkrona i taket och köket i en byscha. Då skar vi cheddarosten för hand och våra barn stod som 9:ans kiosk vid en kylbag med mackor och dricka. Vi lärde oss mycket på vägen tack vare alla er och det kom att bli många minnesvärda möten, roliga stunder och många nya vänner på vägen som vi alltid kommer bära med oss. Tack alla fantastiska som stöttat oss så fint – utan er hade vi inte varit Lyxells!

Den 2/1 2023 lämnar vi vårt härliga, duktiga gäng i kök och servis. Driften av restaurangen på Vallda Golf & Country Club kommer därefter att övergå till vår enastående duktiga restaurangchef, Fanny Comstedt.  

Ett stort Tack från Ingrid och Ingemar Lyxell!

Vi ber er särskilt observera att Restaurang Lyxells kommer att fungera precis som vanligt, under hela säsongen och ända fram till dess att alla julbord är avklarade och man stänger för 2022.

Fr o m 3 januari 2023 kommer Lyxells mycket omtyckta och driftiga restaurangchef, Fanny Comstedt att driva den nya restaurangen. Det kommer hon att göra i egenskap av delägare, tillsammans med Deer Mountain Golf AB som heläger anläggningen på Vallda Golf & Country Club och är en del av Ernst Rosén-koncernen. Det betyder att både den kvalitativa nivån på restaurangverksamheten och det goda samspelet med den övriga anläggningen, även i framtiden är säkerställd. Huvudansvarig blir Patrik Fredriksson.

Efter många år på Lyxells har Fanny inte bara ett klappande hjärta för våra matgäster, men är också ytterst välbekant med allt som har med restaurangen på Vallda Golf & Country Club att göra. Det kunde inte bli bättre känner vi, när det kära paret Lyxells nu har tagit ett beslut om förändring.

Vi tackar Ingrid och Ingemar Lyxell för en verkligt fin och smått otrolig tid tillsammans på Vallda Golf & Country Club och önskar dem stort lycka till med allt vad de företar sig härefter.

Teamet på Vallda Golf & Country Club

Kontakta oss

Vallda Golf & Country Club

Vallda golfväg 55
434 90 Vallda

Tel. +46 300 40 40 00 

kansli@valldagolf.se

Deer Mountain Golf AB
Org.nr. 556705-6980

Producerad av Gomér Advertising.

cross